Saturday, June 1, 2013

Simple Present For Beloved Husband..:)

Alhamdulillah pada 27 Mei yang lepas, 
genaplah setahun saya bergelar isteri kepada seorang suami yang sangat penyayang..
Syukur Alhamdulillah..
Bertambahlah tempatku untuk berkasih sayang selain ibu dan ayah..(^_^)

video

Sempena ulangtahun yang pertama ni, nak la jugak memberi sesuatu kepada suami tercinta sebagai tanda kenangan...Sebab orang kata,kalau ulangtahun pertama tu pun da lupa dan tiada kenangan,apatah lagi ulangtahun yang seterusnya...
(xtaula betol ke tidak)

Jadi, terdetiklah keinginan di hati nak buat video yang ringkas ni sebagai tanda kenang kenangan kami berdua...


Actually, nak beli baju kat suami sebagai eniveseri present...Tapi tak tau nak beli macam mana sebab punyala susah nak kuar sorang2...Si suami plak sentiasa di sisi sejak2 nak lahirkan anak ni..
Aduhai...

Last skali timbullah idea nak buat video ringkas nih...Itu pon saya curi-curi buat masa dia tengah tidur....2 jam je ambil masa wat video nih..Nak cari lagu,cari gambar,edit2,download....Last2,inilah hasilnya...simple sahaja....Tapi...ikhlas dari hati seorang isteri..:)

Malam tu pkol 12.00 tgh malam..hubby wish dulu....
Hehe.sukanya.....Terima Kasih Abang...(^_^)
Then, terus tunjuk video ni kat dia...Tapi sebelum tu ada jugak lah cakap2 sikit...

"Azlia buat video ni ringkas ja tau...Tak sehebat video di pawagam tu..Itupon Azlia buat video ni petang tadi masa Abang tengah tidur..Jenuh jugak dok cover2 takut Abang terjaga.."

" Tak apa...apa yang Azlia buat ni pon dah buat Abang terharu dah..Terima kasih isteriku.."

(Terharu jugak)..(^_^)

Lepas tu, saya ngan hubby tonton video ni bersama-sama..Saya buat video tapi saya yang nangis..hehe..
Erm,..Nangis tu biasalah...
Mungkin sebab saya ni isteri,dia suami..(^__^)
Hubby plak gelak2 tengok video..Biasala..
Takkan dua2 nak romantik kan...
Mesti ada yang contrast....
Barula saling melengkapi..
Hehe..Terima sajala...
Kerana dia suamiku..
(^_^)

 
 
 

 

 


1 comment:

  1. hee...
    semoga berbahagia dengan suami tercinta dunia akhirat kak azlia~~
    May Allah bless you and people around you always :)
    aamiin

    ReplyDelete